ALTID 30 DAGES TILFREDSHEDSGARANTI - 100% TRYG HANDEL

Morten Frost Academy

Med Morten Frost Academy finder du træningsvideoer, interviews, refleksioner om dét at blive en topspiller i dag samt masser af andre spændende indslag.

Videoerne leveres af de to stiftere af Basic Feather og tidligere profesionelle badmintonspillere, Flemming Quach og Morten Frost.

Sådan slår du en trukken forhånd

For at slå en god trukken forhånd kræver det timing. For at sikre at timingen næsten altid er ens, er et af vores gode råd at slå den ud for skulderhøjden. Er du hårdt presset, så er det benene der må længere ned, så du fortsat kan holde dit slagøjeblik i skulderhøjden.

På denne måde sikrer du, stor sikkerhed i slaget og dermed trygheden til at stole på din defensive fra bagbanen.

Sådan slår du en trukken baghånd

Et godt tip er, at ramme bolden ud for skulderhøjden i baghånden, ligesom vi også anbefaler det i den trukne forhånd.
Ved at slå baghånden således opnår du stor sikkerhed, og at du kan slå det gang på gang på gang.

I videoen finder du en simpel øvelse, hvor du sammen med din træningskammerat kan træne både den lige og kryds baghånden.

Hvad er et badminton talent?

Hør Morten Frost, den 4 dobbelte vinder af All England og verdensetter, tale om det at være et badminton talent. Er det folk der er født med særlige evner? 

I hans øjne, er det absolut vigtigste at have evnen til at ligge et lag på. At forbedre sig hver eneste dag. Om det måtte være den ene eller anden ting, bare der er konstant fremgang.

Se og hør Morten i videoen nedenfor, som formåede at bruge sit talent.